KAARTJESLIJN

10 unieke Arnhemse kaarten van 9 Arnhemse kunstenaars. Wil je deze kaartenlijn bestellen? Dat kan. Neem dan via het contactformulier contact met ons op en dan regelen we de rest.

kosten: 7,50 euro (ex verzendkosten) voor 10 kaarten, 100% opbrengsten gaan naar Schrijf eens een kaartje.

Renske de Kinkelder

Renske de Kinkelder maakte dit vrolijke feest aardvarken die kaartjes bezorgd. Renske is kinderboek illustrator en woont in Velp. Wil je meer over haar weten: klik dan hier. 

Studio Lalaland

Saskia maakte met linosnede dit vrolijke bloemetje. Als je de coördinaten volgt kom je op een heel fijn Arnhems plekje terecht waar Saskia dit bloemetje vond. Saskia werkte jaren als grafischvormgever bij modelabel Humanoid en is sinds 2019 voor zichzelf begonnen als: Studio Lalaland.

Xiaoling Huang

Xiaoling Huang is een creatieve duizendpoot. Ze maakt kunst met bloemblaadjes, maar is ook urban sketcher. Zij maakte voor ons op geheel eigen inzicht het uitzicht vanaf de bovenste verdieping van Rozet. Hoi Feestaardvarken!

Meer informatie vind je hier. 

Abe Borst

Abe maakte deze te gekke postduif, die alleen onze kaartjes bezorgd. Abe is striptekenaar, illustrator van UIT in Arnhem en helpt vergaderingen inzichtelijk en helder te maken door de notities naderhand om te zetten in tekeningen.

Hier vind je meer info over Abe.

Hantverk

Maarten Scherpenzeel is tattoo artist. Hij maakt fijne lijntekeningen die soms absurdistisch zijn. Hij is net zelf een nieuwe studio in Utrecht gestart, maar zijn roots liggen in het Arnhemse.

Meer weten over dit talent?

Joey Holthaus

Joey Holthaus is illustrator. Na een jaar in China te hebben gewerkt voor een van de grootste warenhuis van dat land, kwam hij terug naar Arnhem om zich hier definitief te vestigen. Zijn werk vind je soms in winkeletalages, of in Burgers’ Zoo.

Meer info vind je op zijn website. 

Jesse Laport

Jesse Laport is dé stadsdichter van Arnhem. Op zijn social media laat hij zien hoe leven soms complex maar ook lichtvoetig kan zijn. Hij is vaak te vinden bij Spokenword events. 

Nieuwsgierig geworden? Hier vind je meer info over Jesse.

Daniël Smulders

Met zijn achtergrond als webdeveloper weet hij als geen ander multimediaal te ontwerpen. Hij maakt dan ook te gekke animaties. Voor ons combineerde hij Arnhem en zijn lievelingsauto, de Fiat 500.

Meer weten? Klik hier. 

 

 

 

 

 

Hong Kim

Wij zijn ontzettend blij en trots op onze ontwerpster Hong Kim. Zij heeft 1 jaar op ArteZ gezeten en maakt de meest leuke en passende ontwerpen.

Met de hartjes van ons logo, schreef ze Arnhem en met de kadastrale kaart van Arnhem maakte ze een kaart. De achterzijde van de kaart, is een kunstwerk opzich.

Meer info vind je hier.

0